Bel voor een afspraak:
06-29 55 40 01

Speciale massages

Bij speciale massages moet je denken aan kruidenstempel massages, hoofdmassages en voetmassages.
Massages die gebruik maken van hulpmiddelen zoals een kruidenstempel of die een bepaald deel van het lichaam pakken.

Kruiden stempelmassage

De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden.
een heerlijke kruidenstempel
Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en de juiste druk in de huid wordt ingemasseerd, gaat héél diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt dan ook de stofwisseling met 15%.

Warmtewerking kruidenstempel

De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling die met deze warmte sneller worden afgevoerd.

Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De scrubbende massage van jouw huid maakt je gevoelig voor welzijn en verlevendigt en ontspant je geest.

Kruidenstempelmassage is een massage om je vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Een wegwijzer naar innerlijke balans en ontspanning.

Scrub Massage

Een combinatie van een lichaamsscrub en massage! Ontspannen en een glanzende huid, de ideale mix
scrubben.

Scrubben is heerlijk voor je huid. Je verwijdert dode huidcellen waardoor je huid zacht wordt en weer gaat glanzen. Bovendien stimuleert het de doorbloeding! En scrubben heeft als grote voordeel dat je schone, glanzende huid egaler en dieper bruin wordt!

Dode Zee zout

Voor de body scrub wordt Dode Zee zout gebruikt.
scrub massage met dode zeezout

Indiaase hoofdmassage

De indiaase hoofdmassage wordt in Azië al meer dan 1000 jaar gebruikt en heeft een rijke familietraditie. Veel kappers in Azië gebruiken deze massage techniek regelmatig.

Waarom een Indiaase hoofdmassage?

Gedurende de dag hebben we vaak te maken met veel spanning. Deze spanning gaat vaak in het hoofd, de nek en schouders zitten. Door juist het hoofd en omgeving te masseren kan een snelle en diepe ontspanning ontstaan. Je komt weer even helemaal tot rust en voelt de spanning van je afglijden.
Mary krijgt een indaase hoofdmassage

Indiaase hoofdmassage, altijd en overal!

Het is een laagdrempelige massage, je hoeft geen kleren uit te trekken en er wordt geen olie gebruikt. Deze massage kan letterlijk altijd en overal!

Voetmassage

Onze voeten krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. De hele dag lopen we rond en brengen onze voeten ons waar we willen zijn. Ze dragen ons gewicht en kunnen daarom een beetje ontspanning goed gebruiken!

Voetmassage; “hemels” en aardend tegelijk.

Je zult merken dat als je voeten gemasseerd worden je hele lichaam ontspant. Een voetmassage is “hemels” en aardend tegelijk.
heerlijk ontspannen met een voetmassage
Ik ben gediplomeerd voetreflextherapeute en geef je graag een lekker ontspannende voetmassage.

Een hoofd- of voetmassage is een leuke aanvulling op een sport of ontspanningsmassage

Tessage ~ Massage op (thuis)locatie

Copyright © Tessage 2008-2020

Ontwerp en onderhoud SocialeMediaCoach.nu